HBO-ICT Job & Student Event

Het jaarlijks terugkerende HBO-ICT Job & Student Event biedt studenten de mogelijkheid kennis te maken met het werkveld, en biedt werkgevers de kans om op effectieve en eenvoudige manier in contact te komen met talentvolle ICT-professionals in de dop. Naast het leggen van waardevolle contacten kunnen studenten deelnemen aan verschillende interessante workshops.

Vrijdag 7 oktober 2022 heeft HBO-i opnieuw het HBO-ICT Job & Student Event in de Jaarbeurs in Utrecht georganiseerd. Met 1300 deelnemers, 30 exposanten en circa 120 docenten kijken we terug op een geslaagde editie. De dag werd afgetrapt met een inspirerende key note door Daniel Gebler, CTO van Picnic. Hij riep studenten onder andere op werk te maken van hun dromen, een boodschap die wel gehoor vond getuige de vragen die kwamen uit de zaal. Voor een indruk van zijn verhaal kun je de slides van Picnic bekijken. En voor een indruk van het event, kijk op de site.

Docenten Event

Een speciaal onderdeel op deze dag is bestemd voor docenten uit het hbo-ict-onderwijsveld. Voor hen organiseren we workshops en rondetafelgesprekken, zie link.

Pagina delen

hbo-i leden

alle leden